Gazdira találtak


Lulu
Lulugazdira talált2014-09-22
bekerült:2012-04-05
honnan:Monoron talált
faj:kutya
fajta:Német juhászkutya kev.
ivar:szuka iv.
született:2009-04-01
szín:fekete-cser
szőr típus:rövid
méret:közepes
mikrochip:
hely:Budapest
telefon:06209744680
e-mail:kutyabaj@kutyabajalapitvany.hu
leírás:Lulu kutyánkat, 2!!! év után adta vissza a gondozásunkba, a "gazdája". A kutyátlanodás annyira sürgős volt, hogy kedd este 7-kor most, de azonnal vigyük is el a szerencsétlent.
Bármennyire felháborít és egyben végtelenül el is keserít ez minket, de természetesen, 9-kor már nálunk volt a kislány. Látszólag ez igen egyszerű projektnek tűnik, pedig közel sem az, hiszen 2 óra alatt helyet találni, pénzt szerezni a panziójára, saját kutyákat, családot dobva pattanni hétköznap este, a munka után, finom szólva nem könnyű feladat.
Szalonképes kommentár hiányában, hagyjuk is a múltat, koncentráljunk a jövőre, mert Lulunak nagyon sürgősen, MEGBÍZHATÓ, kiegyensúlyozott, szerető családot kell találnunk, olyat, aki soha többet nem hagyná őt el.
Lulu egy kb. 5 éves, ivartalanított, elképesztően kedves és szófogadó kutya, aki minden kutyával jól kijön. A cicákat és a gyerekeket is szereti.
előzmény:"Lulu, ez a 2-3éves német juhász keverék kislány, nem aprózta el a dolgot, utolsó hetes vemhesen, csontsoványan nemes egyszerűséggel lefeküdt a kocsink mellé. "Meglepetés erejével hatott", hogy a bejössz kérdésre ...azonnal becaplatott a kertbe....
A gerincét gyakorlatilag meg lehet fogni, minden bordája kiáll.
Természetesen azonnal ivartalanítottuk.
Amúgy egy tünemény, bújós, kedves, félős kislány

Vissza